Welcome Guest,Register Now
Log In

ANT Forum

Welcome guest, please Login or Register

Ahojte

Rank

Total Posts: 5

Joined 2024-04-23

PM

Ahojte,
uvažujem, že by som si dal spraviť kompletné vyšetrenie v nejakej dobrej kardiologickej ambulancii v Bratislave. Predsa len, srdce máme len jedno a servis raz za čas nezaškodí.

Hľadám miesto, kde to robia poriadne — aby vyšetrenie nebolo len o tom, že vás pripoja na EKG a po piatich minútach pošlú domov s vetou „všetko v poriadku“. Rád by som lekára, ktorý vie aj normálne komunikovať, vysvetliť výsledky a prípadne odporučiť, čo zlepšiť, skôr ako sa z hobby sedenia pri počítači stane olympijský šport.

Ak máte niekto tip na ambulanciu, kde ste boli spokojní, budem rád za odporúčanie. Prípadne aj info, ako dlho sa čaká na termín a či sa oplatí ísť radšej súkromne.

Vďaka!

Rank

Total Posts: 2

Joined 2024-11-26

PM

Ahoj, úplne ti rozumiem – na srdce sa fakt neoplatí zabúdať. Ja som sa rozhodol ísť súkromne a neľutujem, lebo veľa kliník dnes ponúka všetko na jednom mieste – vyšetrenia, diagnostiku aj následné kontroly bez zbytočného behania. Dobré skúsenosti mám s https://zdraviemc.sk/vseobecny-lekar/ prakticka ambulancia v petržalke, kde riešia veci komplexne a lekári fakt komunikujú normálne a v pohode. Na termín som čakal len pár dní.