Welcome Guest,Register Now
Log In

ANT Forum

Welcome guest, please Login or Register

Pomen hitre in zanesljive dostave v sodobnem poslovanju

RankRank

Total Posts: 32

Joined 2025-02-03

PM

Kot podjetnik sem opazil, da nepričakovane zamude pri dostavi lahko močno vplivajo na zadovoljstvo strank in celo ugled blagovne znamke. Pred kratkim sem moral odpovedati sodelovanje, ker ponudnik ni izpolnil obljube glede roka dostave. Kako pomembno se vam zdi, da so dostave hitre in zanesljive v današnjem poslovnem svetu?      
Rank

Total Posts: 29

Joined 2025-02-03

PM

Zagotavljanje hitre in zanesljive dostave je ključnega pomena, ker vpliva na ponovni nakup in priporočila. Če stranka ne prejme blaga pravočasno, se zmanjša zaupanje in verjetnost ponovnega sodelovanja. V enem od svojih projektov sem uvedel stalno spremljanje pošiljk in sodeloval z lokalnimi izvajalci, kot je https://track.global/sl/courier/express-one ki po,nuja napredne možnosti sledenja in potrditev prejema. Rezultat je bil 15-odstotno povečanje zadovoljstva strank in kar 20 % manj pritožb zaradi zamud.      
Rank

Total Posts: 29

Joined 2025-02-03

PM

Pozdravljeni! Tudi jaz se včasih sprašujem, zakaj pride do zamud pri paketih. Zdi se mi, da bi morali vsi ponudniki izboljšati svoje procese, ker je to v končni fazi v korist tako podjetjem kot kupcem.